Klar for å tatovere en mobil-logo i panna? Mobyson betaler

- Vår fremtidige merkevare skal bli sterk, sier Mobyson-sjef Erik N. H. Krafft, og punger ut med tusen kroner til alle som vil tatovere selskapets logo på kroppen. Selv får han ikke lov av samboeren sin til å tatovere seg ennå.

- Vår fremtidige merkevare skal bli sterk, sier Mobyson-sjef Erik N. H. Krafft, og punger ut med tusen kroner til alle som vil tatovere selskapets logo på kroppen. Selv får han ikke lov av samboeren sin til å tatovere seg ennå.

- Allerede nå er folk villige til å bære logoen vår på kroppen, forteller Erik N. H. Krafft, som er administrerende direktør i mobilselskapet Mobyson.

Mobyson vil bygge merkevare på en ny måte, og vil nå gi folk i Norge en varig julegave. De som ønsker å være "levende reklameplakater" kan få lov til det - helt gratis. Selskapet spanderer en ekte tatovering av logoen sin på alle som ønsker det.

Vanligvis koster det 1000 kroner å ta en tatovering som dette, opplyser selskapet i en pressemelding. Men velger du en av Mobysons åtte logoer, blir tatoveringen betalt av selskapet ut hele neste år.

Man trenger ikke å ha Mobyson-abonnement for å få tatoveringen. Alle som ønsker det kan få tatovert den lille Mobyson-mannen, hvor det måtte passe på kroppen.

- Den siste uken har fem personer tatt Mobyson-tatovering, forteller Krafft til digitoday.no.

Han innrømmer at han ikke har fått tatovert Mobyson-mannen på seg selv ennå.

- Jeg må få klarering hjemmefra. Jeg må bearbeide min samboer litt, sier Krafft. Samboeren hans har heller ikke Mobyson-tatovering.

- Er du sikker på at du vil ha en Mobyson-mann tatovert på kroppen din?

- Eh..Jeg vurderer det seriøst. En bitteliten en, på et lite synlig sted...

Grunnen til dette uvanlige markedsføringsstuntet er at selskapet ønsker å skille seg ut.

- Vi ønsker å skille oss mest mulig fra de tradisjonelle og trauste mobiloperatørene. Derfor tar vi utradisjonelle virkemidler i bruk, forklarer Krafft.

Mobysons tilbud er rettet mot målgruppen mellom 17 og 32 år, men Krafft tror ikke det vil være en like stormende interesse blant de eldste i denne gruppen.

- Bytterett og angrefrist gjelder som kjent ikke for tatoveringer. Derfor lar vi tilbudet gjelde ut neste år slik at de som trenger det får tid til å tenke seg litt om før de får tatoveringen. Det tar bare 20 minutter å få tatovert Mobyson-mannen, men han vil være der for resten av livet. Da er det greit at man er sikker i sin sak, sier han i en pressemelding.

Hvis det er betryggende å vite, opplyser selskapet at det er tatovistene i House of Pain Tattoo som skal gjøre jobben. Alt man trenger å gjøre hvis man ønsker tatovering er å bestille time, så er alt klart. Den eneste betingelsen som settes er at de som er under 18 år trenger en skriftlig tillatelse fra foresatte for å få tatovert seg.

Til toppen