Klart for Quake-blodbad online

World Online tilbyr nå, gjennom sin lansering av Gameland, nye muligheter til å møte kompetente Quake- eller Diablo-motstandere på nettet.

World Online tilbyr nå, gjennom sin lansering av Gameland, nye muligheter til å møte kompetente Quake- eller Diablo-motstandere på nettet.

Mange er lidenskapelig opptatt av å spille spill på PC-en. For de som synes denne sysselen blir tillagt ytterligere kvaliteter når man spiller mot en eller flere venner, eller kanskje til og med noen man slett ikke kjenner, kan World Onlines nyeste tjeneste Gameland være god å kjenne til.

Er du blant dem som spiller Quake eller Diablo over Internett, kan du nå få nye muligheter til å møte kompetente motstandere. Gameland er et nytt samlingssted for alle "spillegærne, spillehekta, spillejunkies, spillefrelste, spillegale spillentusiaster...".

Som et ledd i Internett-tilbyderen World Onlines portalstrategi utvides nå repertoaret med dagens lansering av Gameland. Dette nettstedet kjører allerede flere spillservere, som Quake III Arena, Counterstrike, Unreal Tournament og Diablo 2.

World Online skriver i en pressemelding at spillserverne fra før har høy trafikk, og at selskapet nå tilbyr en portal inn mot disse, med "gamechat", forskjellige fora, spillstatistikk og det man vil trenge av filer. Her kan nybegynnere også finne oppskrifter til hvordan man kan koble seg opp og sette i gang å spille.

En 'klan' er en gjeng med spillentusiaster som har samlet seg i en spilleklubb, og klanene utfordrer gjerne andre klaner til tvekamp. World Online vil tilby disse en dedikert server som de kan reservere for å kjøre 'klan-mesterskap' eller tvekamper.

Klanene kan i tillegg be om fem megabytes gratis hjemmesideplass til sin klanside på Gameland. De forskjellige klansidene vil legges opp på Gameland, slik at det etter hvert dannes et Community. Klanene vil også kunne holde oversikt over sine konkurrenter.

Gameland er tilgjengelig og gratis for alle brukere, men modembrukere får, ifølge World Online, best ytelse ved å koble seg til via World Online.

Til toppen