KARRIERE

Klemp vil selge Birdstep

Henning Klemp (bildet) har vært administrerende direktør i teknologiselskapet Birdstep siden 1999. Nå blir han viseadministrerende med ansvar for salg og markedsføring. Ny sjef blir Terje Andersen fra PWC.

Therese Werenskiold
4. mai 2001 - 13:49

Henning Klemp har vært ansatt som administrerende direktør i Birdstep Technology siden november 1999. Ifølge en pressemelding har styret vært tilfreds med hans utvikling av selskapet.

Klemp har selv valgt å skifte stilling for å arbeide mer direkte mot markedet.

- Klemp har gjort en meget god jobb i den første fasen av kommersialiseringen av Birdstep. Når han nå selv har valgt å skifte stilling har vi benyttet anledningen til å forsterke ledergruppen i selskapet. Vi er godt fornøyde med den nye ledergruppen, sier styreformann Stig M. Herbern.

Den nye Birdstep-sjefen heter Terje Andersen, og kommer fra PricewaterhouseCoopers Consulting (PWC) der han har innehatt stillingen som partner med ansvar for tjenesteutvikling, venturing og strategiske allianser i Europa.

Når Andersen tar over den 1. juli i år, blir Klemp viseadministrerende direktør med ansvar for salg og markedsføring.

Birdstep har fått ny økonomidirektør også. Han heter Hans Petter Hauge, og kommer fra Orkla Foods AS der han har vært økonomidirektør i med ansvar for økonomi, forretningsutvikling og IT.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.