Knut Johannes Dahle skal lede Azteks satsning på moderne utvikling

Går fra Acando til Aztek.

Knut Johannes Dahle er ansatt i Aztek for å lede og bygge selskapet sin nystartede satsning på Moderne Utvikling.
Knut Johannes Dahle er ansatt i Aztek for å lede og bygge selskapet sin nystartede satsning på Moderne Utvikling. (Foto: Aztek)

Går fra Acando til Aztek.

Knut Johannes Dahle er ansatt i Aztek for å lede og bygge selskapets nystartede satsning på moderne utvikling.

Aztek skriver i en epost til digi.no at de nå skal fylle på med tunge ressurser som skal fokusere på digital modernisering og utvikling mot skytjenester.

Dahle kommer fra jobben som Chief Technology Officer (CTO) og sjefskonsulent i Acando Norge. Han startet som gründer i 2001, og er en erfaren løsningsarkitekt, utvikler og Scrum Master som har mye kunnskap og erfaring innen mange områder, deriblant systemutvikling, løsningsarkitektur, drift og forvaltning.

Selskapet opplyser videre at Dahle er opptatt av smidig- prosjektgjennomføring og utvikling, automatisering og kontinuerlige leveranse. Han har mastergrad fra Universitetet i Oslo / Simula Research Laboratory, hvor han i masteroppgaven forsket på bruk av parprogrammering i smidige team. I perioden 2009-2013 var han med i arrangementskomiteen til Smidigkonferansen. Han har bred utviklingerfaring med hovedvekt på Java økosystemet med tilhørende rammeverk på områder som tjenester(web service, REST), meldinger, domenedrevet design og tjenesteorientering.

Har du tips til Nytt om navn-spalten? Send en epost til tips@digi.no – husk høyoppløselig bilde!

Kommentarer (0)

Kommentarer (0)
Til toppen