Digi Ekstra: En abonnementstjeneste for deg som vil lære enda mer om teknologi

Lansert i dag.

Med et abonnement på Digi Ekstra vil du få tilgang til en masse nyttig og lærerikt teknologistoff.
Med et abonnement på Digi Ekstra vil du få tilgang til en masse nyttig og lærerikt teknologistoff.

Lansert i dag.

Vi i digi.no-redaksjonen jobber hver dag med å bringe deg de siste nyhetene fra norsk IT-bransje og levere innhold for deg som er mer enn gjennomsnittlig interessert i teknologi. Samtidig ønsker vi også å forbedre oss, og har derfor jobbet på spreng de siste månedene med å planlegge et helt nytt produkt. 

I dag lanserer vi en helt ny abonnementstjeneste som har fått navnet Digi Ekstra. 

Som det fremgår av navnet ønsker vi med denne tjenesten å gi leserne noe ekstra i tillegg til det vanlige nyhetsstoffet du har fått til nå.

Mer innsiktsstoff og artikler som hjelper deg å gjøre jobben din bedre

Med et abonnement på Digi Ekstra vil du få enda flere saker som går i dybden på teknologi. Vi kommer til å fokusere på innhold som hjelper alle dere som jobber med IT i norske bedrifter til å gjøre en enda bedre jobb. 

Du vil finne spennende innsiktsstoff som forklarer teknologi, reportasjer fra norske bedrifter, intervjuer, karrieresaker og mye mer. Og vi kommer ikke bare til å skrive om hva norske bedrifter har fått til – men også hvordan de har fått det til. Meningen er at du skal kunne lære noe av Ekstra-sakene.

Nå i starten vil Digi Ekstra-medlemmer få én Ekstra-sak per arbeidsdag – altså fem saker i uken. Det vil også være mulig å tegne et såkalt TU Total-abonnement, som i tillegg til Digi Ekstra-sakene også inkluderer fem ukentlige Ekstra-saker fra vårt søsternettsted TU.no og én fra Tek.no. Abonnenter vil i tillegg få rabatt på Teknisk Ukeblad Medias mange konferanser.

Så hvorfor gjør vi dette?

Med et TU Total-abonnement får du tilgang til alle Ekstra-sakene fra både digi.no, TU.no og Tek.no.
Med et TU Total-abonnement får du tilgang til alle Ekstra-sakene fra både digi.no, TU.no og Tek.no.

Først og fremst ønsker vi å tilby våre lesere noe mer enn det vi har kunnet tilby i dag. Samtidig er det ikke til å stikke under en stol at de aller fleste mediebedrifter nå har lukket hele eller deler av sitt digitale tilbud på grunn av fallende annonseinntekter, og at man trenger flere inntektsstrømmer for å kunne finansiere journalistikken. Vi i digi.no og TU Media for øvrig er også berørt av dette, og for å kunne fortsette å produsere godt innhold er vi nødt til å få på plass abonnementsinntekter. 

Men selv om vi nå starter opp en abonnementstjeneste, vil vi fortsatt beholde mye av det gode lesestoffet som gratis innhold – slik som i dag. Meningen er at de som abonnerer skal få noe ekstra.

Gratis prøvemåned

For at du skal kunne finne ut om Digi Ekstra er noe for deg, har du mulighet til å prøve tjenesten gratis i én måned.  Liker du ikke tjenesten, kan du avslutte når du måtte ønske. Det er ingen bindingstid eller andre forpliktelser.

Målet vårt er at du skal oppleve Digi Ekstra som et nyttig verktøy i arbeidshverdagen din. Vi vil fortløpende justere innholdet basert på tilbakemeldinger fra leserne.

Kommentarer (23)

Kommentarer (23)
Til toppen