BEDRIFTSTEKNOLOGI

Kvinne blotter soverrommet på nett

Amerikanske Jennifer Ringley har det siste halvannet året vært sin egen paparazzi. Med hjelp av et kamera og Internett blir soveromslivet hennes overvåket av tusentalls nettbrukere daglig.

Morten Øverbye
18. sep. 1997 - 14:40

Ringleys nettsted www.boudoir.com har ifølge Reuters 20 millioner oppslag daglig. Det betyr at det daglig er like mange nettbrukere innom hennes soverom som på CNN.com.

På soverommet har Jennifer Ringley satt opp et kamera som sender ut bilder fra soverommet 24 timer i døgnet. Det meste av tiden kan besøkende se den 21 år gamle web-designeren gjøre trivielle gjøremål som å snakke i telefonen eller arbeide på datamaskinen. Hun har imidlertid ikke problemer med å skifte klær eller ha sex foran kameraet.

- Poenget er å gi et vindu inn i en persons private liv. Derfor må det være en virkelig person som gjør virkelige ting.

Rundt 5.500 nettbrukere, for det meste menn, betaler nå femten amerikanske dollar årlig for å få oppdaterte bilder fra soverommet hvert tredje minutt. En gratis gjesteside oppdateres hver halvtime.

- Jeg er ingen interessant person. Det interessante er ikke meg, det interessante er kameraet, sier eksibisjonisten til Reuter.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.