KORTNYTT

Lawson snudde minus til pluss

9. jan. 2008 - 10:31

Lawson Software er en av verdens største leverandører av forretnings- og administrasjonsløsninger (ERP).

Selskapet har nettopp lagt frem tallene for sitt siste regnskapskvartal som ble avsluttet 30. november i fjor, og de viser en vekst på 18 prosent sammenlignet med samme periode året før.

- Det er positivt å se at Lawsons strategi lykkes og at vi i Norge er del av en internasjonal suksess. Med fjorårets store lansering av nye produkter, merker også vi i Norge økt etterspørsel etter våre produkter og tjenester. De gode resultatene halveis i vårt finansår, gjør at vi har positive forventninger til de neste kvartalene i 2008, sier administerende direktør Einar Broch i Lawson Norge, i en pressemelding.

For et år siden, leverte Lawson et underskudd på 3,5 millioner dollar. Dette er nå snudd til et overskudd på 3,7 millioner dollar.

– Vårt kvartalsresultat viser at vi er sterke i alle regioner og bransjer. Selv om det fortsatt er et stykke å gå, har vi tatt noen solide skritt i måten å drive forretning på, noe som reflekteres i vår vekst sammenlignet med tilsvarende periode i fjor, sier Harry Debes, konsernsjef og styreformann i Lawson Software, i en pressemelding.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.