Lederflukt i Jobline

Jobbsøktjenesten Jobline Norge AS opplever en turbulent periode i ledelsen: Administrerende direktør Bjørn Jarl sa i går overraskende opp sin stilling, og salgssjefen slutter i dag.

Jobbsøktjenesten Jobline Norge AS opplever en turbulent periode i ledelsen: Administrerende direktør Bjørn Jarl sa i går overraskende opp sin stilling, og salgssjefen slutter i dag.

Administrerende direktør i Jobline Norge AS, Bjørn Jarl, opplyste overraskende på et allmannamøte i går morges at han vil fratre sin stilling.

Jarl slutter 1. april.

Det er foreløpig uklart hvem som skal overta som sjef for selskapet.

- Enten omplasseres en fra Joblines hovedkontor i Sverige, eller så rekrutteres det en ny, sier Jarl, som er svært hemmelighetsfull i forbindelse med hva han skal gjøre etterpå.

- Kanskje det er så spennende at det ikke kan offentliggjøres ennå, erter han.

- Hvorfor slutter du?

- Jeg har vært her i to år nå, og det er rett tidspunkt å forlate selskapet på for mitt vedkommende. Det er mange grunner, men det var egentlig bestemt fra begynnelsen at jeg bare skulle være her i to år. Jeg tror på det med rett mann på rett plass. Nå ønsker jeg å gå videre, sier Jarl til digi.no.

Joblines salgssjef Sven Henriksen slutter også i dag.

Han sa opp sin stilling i august, og er blitt hentet tilbake til Telenor Media der han skal drive med salg i forbindelse med Gule Sider. Henriksen jobbet i Telenor Media fra 1996 til 1998 som selger og salgsleder, før han fikk jobben som salgssjef i Jobline.

- Det blir hyggelig, sier han, å komme tilbake til min gamle arbeidsgiver.

Ny salgs- og markedssjef i Jobline er Haakon Gellein, som begynte allerede for fire uker siden.

- Jeg har trengt litt tid på å sette meg inn i selskapet, sier Gellein, som overfor digi.no innrømmer at Jarls avgang "kom som julekvelden på kjerringa".

Gellein kommer fra InfoWiz, hvor han jobbet med salg. Tidligere har han jobbet på personalsiden i store konsern som Siemens og Oslo Energi.

- Det er sinnssyke muligheter i denne bransjen, avslutter den nye salgssjefen optimistisk.

Til toppen