Lek deg til dot.com-millionene

Nå kan alle bli dot.com-millionærer. Jernbaner, ferger og prøv lykken er byttet ut med alt du trenger for å gjøre suksess i den nye økonomien.

Nå har alle som vil eie Nokia, Yahoo, Sun og A.T. & T., men som foreløpig må vente litt med oppkjøpet grunnet en kortvarig likviditetskrise. muligheten til å tørrtrene.

Leverandøren av det klassiske brettspillet Monopol, Hasbro, lanserer nå nemlig sin dot.com-utgave av det tradisjonsrike spillet.

Denne gangen gjelder det å skaffe seg flest mulig dot.com- og teleselskaper innen kortest mulig tid. Blir man markedsledende er det nemlig sannsynligvis ingen grenser for hva man kan forlange av betaling for en bannerannonse.

Imperiebyggere innen den nye økonomien har her altså alle muligheter til å skyve de andre ut av gamet. Og best av alt, her er det ingen konkurransemyndigheter som setter grenser for hvor stor konsentrasjonen kan bli.

"Prøv lykken" er erstattet med e-mail og den største umiddelbare trusselen er ikke luksusskatt men risikoen for å miste tilknytningen til sin IP.

Til toppen