Lillian Røstad blir ny leder for Sopra Steria Business Consulting

Får plass i konsernledelsen.

Lillian Røstad blir ny leder for Sopra Steria Business Consulting.
Lillian Røstad blir ny leder for Sopra Steria Business Consulting. (Foto: Sopra Steria)

Får plass i konsernledelsen.

– Jeg gleder meg enormt til å lede den fantastiske gjengen i Business Consulting, sier Lillian Røstad.

Hun blir nå ny leder for forretningsrådgivning i Sopra Steria, og vil med det også få plass i den norske og skandinaviske ledelsen. Det skriver Sopra Steria i en pressemelding.

Business Consulting-avdelingen har vokst kraftig de siste årene, og det å hjelpe kundene med å ta de rette valgene er ifølge pressemeldingen blant de viktigste oppgavene Røstad jobber med. 

– Vi må vise kundene hva de tjener på å ligge i forkant av utviklingen. Sopra Sterias store styrke er at vi kombinerer teknologiinnsikt med forretningsforståelse. Dette gjør oss til en naturlig digitaliserings- og transformasjonspartner for alle virksomheter, sier Røstad.

Røstad har de siste årene ledet arbeidet med informasjonssikkerhet i Sopra Steria, og er også styreleder for Norsk Informasjonssikkerhetsforum (ISF) og førsteamanuensis ved Universitetet i Oslo. Hun satt også frem til i fjor i regjeringens sikkerhetsutvalg for IKT (Holte-utvalget). Og så har hun vært sikkerhetssjef i Lånekassen og forsker i Sintef IKT.

– Lillian er en av landets fremste fagpersoner innen sitt felt, og er i tillegg til dette en fantastisk dyktig leder. Jeg er utrolig glad for at det er nettopp henne som skal ta denne avdelingen videre, sier Kjell Rusti, administrerende direktør i Sopra Steria.

Lillian Røstad ble i mars i år kåret til en av Norges fremste tek-kvinner av Abelia og Oda-nettverket. Hun tar over etter Leon Engesæth, som nå skal fortsette i Sopra Steria Business Consulting som nestleder. 

Har du tips til Nytt om navn-spalten? Send oss en epost på tips@digi.no 

Kommentarer (0)

Kommentarer (0)
Til toppen