Link Solution i allianse med Intentia

Link Solution Center har inngått strategisk avtale med Intentia Norge.

Link Solution Center har inngått strategisk avtale med Intentia Norge.

Selskapet har valgt StreamServe Nordic som partner med hovedfokus på SMB markedet i Norge.

Link Solution Center har i løpet av den siste tiden inngått en rekke kundekontrakter og nå en strategisk avtale med Intentia Norge.

Selskapet har inngått kontrakter med henholdsvis Isola (løsning for mer effektiv fakturahåndtering og eFakturaløsninger), Hoff Gruppen (dokumentløsning i forbindelse med SAP prosjekt) Adresseavisa (integrasjon og dokumentløsninger), Glava (automatisk fax løsning), Akademia Tromsø (integrasjon av utenlandske bokleverandører), Tiedemans Tobaksfabrikk (XML løsning for integrasjon), S-Gruppen (EDI integrasjon) og Eik Maskin (elektronisk arkivering).

Disse kontraktene har en samlet verdi på om lag 2 millioner kroner. Samtidig har Link Solution Center inngått avtale med Intentia der selskapet er ansvarlig for utvikling og vedlikehold av alle Intentias kunder som benytter StreamServe programvare i forbindelse med sitt Movex system, samt salg av StreamServe programvare og konsulenttjenester til nye kunder. Denne avtalen har en verdi på om lag 3 millioner kroner i året.

Til toppen