FORBRUKERTEKNOLOGI

Logitech-tastatur får egne Vista-knapper

Logitech skal allerede i oktober starte salget av et tastatur med flere nye knapper for Windows Vista.

Vista Logitech tastatur tast
Vista Logitech tastatur tast
15. aug. 2006 - 10:53

Tidligere var tastaturer helt like, men med Windows 95 fikk Microsoft verdens PC-leverandører til å inkludere en ny knapp - Windows-knappen som viser frem hovedmenyen.

Og med Vista vil det dukke opp tastaturer med mange nye knapper. Pro-versjonen av Vista, den lenge forsinkede arvtageren til Windows XP, skal komme i salg i desember, insisterer Microsoft.

Men fordi en del beta-testere allerede har tatt i bruk operativsystemet, lover Logitech nå å starte salget av sitt nye Vista-tastatur allerede i oktober i USA. Europeiske kunder får ikke muligheten før i desember.

Tastaturet, som er trådløst og kommer med en mus, har knapperad for både kommunikasjon, media-avspilling og flere hurtigtaster for Vista-funksjoner. En av dem er en knapp som lar brukere bla mellom åpne viduer og applikasjoner i den nye 3D-visningsmoduset som kalles Vista Flip 3D.

Tastaturet får også en rekke andre knapper, blant en zoom-funksjon og en knapp for å blåse opp vinder til fullskjerm-modus.

Her kan du se flere bilder av tastaturet.

Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.