Lotusphere: Tre nordiske prisvinnere

Danske IT Factory er utnevnt til Lotus' "Rising Star". Islandske Hugvit fc lager "Best Web Solution", og danske SurfTech har "Best Messaging Solution".

Danske IT Factory er utnevnt til Lotus' "Rising Star". Islandske Hugvit fc lager "Best Web Solution", og danske SurfTech har "Best Messaging Solution".

Ambisiøse Lars Munch Johansen fikk det altså som han ville: "Målet er å vinne minst en Beacon Award" sa han til digi.no tidligere denne uken.

IT Factory fikk prisen for "sin raske ekspansjon, innovasjon og ekspertise på penetrering av nye globale forretningsmuligheter".

Lille islandske Hugvit ble tildelt prisen for beste web-løsning for "utvikling og implementering av en global løsning som strømlinjeformer virksomhet, eliminerer unødvendige produksjonskostnader og maksimerer kundetilfredsstillelse".

Mange fine ord, men sikkert flott for Hugvit.

Surftech, som er representert med eget datterselskap i Norge, og dermed er det nærmeste nordmenn kommer Lotus-menighetens høyeste utmerkelser, vant på grunn av "sin brede forståelse og effektive posisjonering av meldingsformidling som en integrert kontorløsning som inkluderer høyverdige forretningsapplikasjoner og sterkt forbedrer

kommunikasjoner".

Ingen nordmenn på prispallen i Berlin, altså. Mangler det ambisjoner i en konkurranse hvor det viktigste vinnerkriteriet er å markedsføre seg overfor juryen?

Andre Beacon Award-vinnere:

  • Kasten Consulting gmbh, Tyskland, for "Greates Business Impact"
  • Q-SET Ltd., Irland, for "Excellence in Customer Satisfaction"
  • Emerging Technlogy Solutions, England og CRS Computing, Colorado, for "Excellence in Partnering"
  • CTEC, England, for "Excellence in Education & Training"
  • INFOservice, Italia, for "Best Industry Solution"
  • Iconus s.p.a, Spania, for "Best Tool/Utility Solution"

I tillegg delte Lotus ut regionale utmerkelser til Byelex Workgroup Technologies, Inform.Consult gmbh, Apsyware, Quattroemme og The Computer Advisory Centre Ltd.

Til toppen