- Ludo halvveis til suksess

Mobilgründer Idar Vollvik mangler bare 16.000 kunder for å gå i null.

- Ludo halvveis til suksess

Mobilgründer Idar Vollvik mangler bare 16.000 kunder for å gå i null.

Idar Vollvik er i ferd med å bygge seg opp igjen etter å ha blåst milliarden han tjente på salget av Chess i ellevill gambling på børsen.

Mobilgründeren startet i sommer opp Ludo Mobil med forloveren Dag Erik Helland som eier av hele aksjekapitalen, for å unngå problemer med egne gjeldsproblemer.

Vollvik ble tidligere i år begjært konkurs, men selskapet hans begynner å nærme seg balanse. Fortsatt er det imidlertid et stykke igjen før vi kan snakke om et nytt mobileventyr.

Etter drøyt tre og en halv måneds drift har Ludo Mobil sikret seg 16.000 kunder, ifølge et intervju med Aftenposten.

- Vi når 16.000 kunder denne uken og får 400-500 nye kunder hver eneste dag, sier Vollvik til avisen.

Ifølge Vollvik trenger Ludo 32.000 kunder for å gå i null, og dermed er han halvveis mål. Dersom kundeveksten fortsetter i samme takt som Vollvik hevder kan virksomheten gå i balanse allerede om en drøy måned.

I intervjuet forteller han at virksomheten drives nesten uten kostnader og med bare 11 ansatte. Alt skal være helautomatisert. Lave priser gjør imidlertid at inntjeningen er lav og tilsvarende det Chess opererte med i begynnelsen:

- Next to nothing, sier den frittalende mobilgründeren til E24.

Ifølge Finansavisen er han i ferd med å kjøpe ut Helland. I forbindelse med en ekstraordinær generalforsamling forrige måned står Vollvik representert for 80 prosent av selskapets aksjekapital.

På spørsmål fra avisen om han nå har overtatt selskapet fra forloveren svarer Idar Vollvik at «han nærmer seg».

    Les også:

Til toppen