Lukrativt norsk marked lokker svensk aktør

God inntjening på åpen kildekode i Norge lokker svenske Redpill til å etablere norgeskontor.

Lukrativt norsk marked lokker svensk aktør

God inntjening på åpen kildekode i Norge lokker svenske Redpill til å etablere norgeskontor.

Sveriges største åpen kildekode-foretak, Redpill AB, etablerer seg i det de mener er et lukrativt norsk åpen kildekode-marked.

Selskapet har i Sverige vokst seg store på support og konsulenttjenester på åpen programvare innen infrastruktur, databaser, middleware og integrasjon, i tillegg til forretningssystemer innen arbeidsflyt og CRM.

- Vi levererer supportavtaler og spesialiserte konsulenttjenester på noen av de absolutt markedsledende produktene som JBoss, Hibernate og Enterprise DB, sier Flemming Wagner, Key Account Manager for Norge.

Dermed får et av Norges mest lønnsomme konsulentselskaper, Conduct, konkurranse på to av sine tre kjerneområder. digi.no skrev i forrige uke om hvordan Conduct tjener gode penger på spesialisert åpen kildekode-kompetansepå JBoss, Enterprise DB og Pentaho.

I Sverige har Redpill store selskaper og organisasjoner som TeliaSonera, Statens Järnvägar og Svenska Polisen på sin kundeliste. De har stor tro på suksess i det norske markedet, og har allerede tegnet support- og vedlikeholdsavtaler med selskaper som Sesam.no, Husbanken, Lyse Tele , Selvaag og Oslo Børs.

- Vi ser at det norske markedet er modent for å videreutvikles på samme måte som det svenske og danske markedet har gjort de siste årene, sier Flemming Wagner.

    Les også:

Til toppen