Mange vil høre gründerstjerner

Nå gjelder ventelisten.

Mark Burgess, grunnlegger av CFEngine, er en av foredragsholderne på Oppstart 2013. Nå er arrangementet fulltegnet - men det er fullt mulig å stille seg på venteliste.
Mark Burgess, grunnlegger av CFEngine, er en av foredragsholderne på Oppstart 2013. Nå er arrangementet fulltegnet - men det er fullt mulig å stille seg på venteliste. (Bilde: CFEngine)

Nå gjelder ventelisten.

Torsdag neste uke arrangerer digi.no sammen med Forskningsparkens StartupLab og Build2Grow Oppstart 2013 på Forskningsparken i Oslo.

Der har vi samlet en usedvanlig god rekke teknologigründere for å inspirere vordende oppstartere til å gjøre nettopp det: Starte for seg selv. John Markus Lervik (cXense og tidligere Fast), Geir Engdahl (SkyLib, tidligere Google) og Mark Burgess (CFEngine) kommer.

Dessuten kommer Bambuser-gründer Måns Adler direkte fra København. Han vil stå sammen med finansmann Alexander Munch-Thore (tidligere Kistefos, nå First Securities) og fortelle hva som skjedde da de møttes.

Interessen har vært meget god – faktisk over all forventing. Men dessverre er det begrenset antall plasser og vi har derfor måttet stenge registeringen. Men det vil være mulig å sette seg på venteliste. Alle som setter seg på venteliste får et bekreftende svar tirsdag ettermiddag. Du registerer deg her.

Arrangementet er gratis, men det blir lett matservering og ja: det blir fest på kvelden på Institutt for Informatikks eget utested: Escape.

    Les også:

Til toppen