BEDRIFTSTEKNOLOGI

Mer enn 400 nye dataspill vises fram denne uken

Antallet nye titler som forventes lansert eller demonstrert under årets E3-messe er helt enormt. Her er dataspillene du venter på:

13. mai 2003 - 16:01

Electronic Entertainment Expo 2003 (E3) åpnet i dag. E3 er verdens største konferanse og messe for dataspill og lignende former for underholdning. Dagen i dag er viet konferanser, mens selve messen først åpner i morgen. Det betyr ikke at nyhetene lar vente på seg. Vårt søstenettsted, DinSide.no, har en reporter på plass. Hans reportasjer kan du finne på denne siden.

    Les også:

E3 ble første gang arrangert i 1995 og har siden den tid vokst jevnt. I år ventes det mer enn 60.000 besøkende. Med tanke på at det er snakk om en bransjemesse som ikke er åpen for alle, er besøkstallet imponerende.

E3 anses av ofte for å være en ren spillmesse, men det er også mye annet det fokuseres på. Fra årets meny finner vi områder som programvare og teknologier for trådløse enheter, mobiltelefoner og PDA-er, spill og datautstyr, multimedieteknologi, nettbasert innhold og teknologier, samt produksjons- og pakketjenester.

Likevel, spillene får mest oppmerksomhet. Derfor har digi.no laget en oversikt over spill som forventes å dukke opp i en eller annen form under messen. En del av spillselskapene har allerede kommet med noe informasjon om spill skal bli lansert eller vist fram under messen, men er mye informasjon uoffisielt og ikke nødvendigvis helt korrekt.

I tillegg til lister fra de enkelte spillselskapene har vi hentet informasjon ved blant annet nettstedene til Games Press, Gaming Horizon og EuroGamer.

Listen er fordelt på de artiklene nedenfor. Spillene er sortert etter utgiver.

I noen tilfeller vil enkelte spill være oppført under flere selskaper. Dette skyldes for en stor at spillene produseres av ett selskap og utgis av et annet.

Har vi glemt noen? Si gjerne ifra!

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.