RESULTATERFINANS

Merkantildata gir ikke opp kampen om Fellesdata

Selv om styret alt har anbefalt salg til EDB Business Partner som ny eier av Fellesdata AS, vil ikke Merkantildata og Tom Adolfsen gi opp kampen. Rett før børsen stengte tirsdag la Merkantildata inn et bud på 2,25 milliarder kroner.

Therese Werenskiold
22. feb. 2000 - 19:36

Det siste budet fra Merkantildata er 250 millioner kroner høyere enn hva EDB Business Partner skal kjøpe Fellesdata for.

I tillegg er ledende ansatte og nøkkelpersoner tilbudt et opsjonsprogram på 600.000 aksjer i Merkantildata, med basis i dagens børskurs (NOK 100,- per aksje)

Merkantildata har i lengre tid vært i prosess med Fellesdatas ledelse og eiere med det formål å overta samtlige aksjer i Fellesdata, ifølge en børsmelding.

Merkantildata har i løpet av denne prosessen forstått at selskapet er en av de få foretrukne kjøpere av Fellesdata På bakgrunn av de strategiske effekter og synergier som oppnås i det norske og nordiske markedet, har Merkantildata besluttet å forhøye sitt tilbud på samtlige aksjer i Fellesdata AS, står det i børsmeldingen.

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.