Mest lest på digi.no i 2010

Sikkerhet og nettbrett var helt klart blant årets mest populære temaer.

Mest lest på digi.no i 2010

Sikkerhet og nettbrett var helt klart blant årets mest populære temaer.

Digi.no har publisert flere tusen artikler i 2010, men enkelte saker har blitt lest av langt flere enn andre. I denne artikkelen presenterer vi de ti mest leste sakene på digi.no i 2010.

10. Utfordrer iPad med Android-fjøl. Sak fra januar om at MSI viste fram et nettbrett basert på Android og Nvidia Tegra under Consumer Electronics Show.

9. Raser mot preinstallert «møkkavare». Microsoft-sjef sier at pc-leverandørenes forhåndsinstallasjon av «crapware» ødelegger hele pc-bransjen,

8. Alle IE-brukere må velge nettleser på nytt. Windows-oppdatering tvang brukerne til å ta et bevisst valg av nettleser.

7. «Vi tar fra deg domenet uansett». Nets med skambud på dansk domenenavn.

6. Dømt for å ikke oppgi passord. Britisk tenåring fikk fengselsdom for å nekte å oppgi krypteringsnøkkel.

5. Slik slipper du Outlook. Gjennomgang av hvordan man får tilgang til Microsoft Exchange-data med Mozilla Thunderbird.

4. Hemmelig kode lurer foreldre. Sikkerhetsselskapet Panda har registrert at unge har tatt i bruk et enkelt kodesystem i forbindelse med blant annet lynmeldinger for å varsle at foreldrene kan komme til å kikke en over skulderen.

3. Pangstart for avansert, indisk nettbrett. Salget av det Android-baserte nettbrettet Adam startet nå i desember.

2. Studenter lager «anti-Facebook». Sak om fire amerikanske studenter som er i gang med å lage et åpent alternativ til Facebook.

1. – Hver femte Android-app minner om spionvare. En undersøkelse gjort av SMobile System viser at en stor andel av Android-applikasjonene krever tilgang til privat eller potensielt sensitiv informasjon.

Godt nytt år!

Til toppen