BEDRIFTSTEKNOLOGI

Micro Software - rekruttskole

Micro Software er i ferd med å rekruttere 10 - 12 studenter som skal være selskapets forlengede arm hos 200 av selskapets databutikker. - Vi søker studenter som er datakyndige og kan være en støtte og ambassdør mot databutikk-kundene våre, sier Arild Stensrud, salgsansvarlig for retail hos datadistributøren Micro Software.

Jens Kanden
23. okt. 1996 - 14:00

Mandag 21. oktober satte selskapet inn en annonse i Aftenposten der de søkte etter ambassadører som skal følge opp Micro Softwares butikker i hele landet. Micro Software er iferd med å ansette ti - tolv studenter rundt i Norge i disse jobbene. Selskapet tillbyr egen PC og full opplæring for de utvalgte.

- Vi har fått kjemperespons på annonsen og er iferd med å ansette studenter rundt omkring i landet, sier Arild Stensrud, salgsansvarlig for retail hos Micro Software til digi:data. Vi søker studenter og datakyndige som er ute etter en tilleggsjobb i forbindelse med studiene. Disse personene skal være en støtte for våre kunder og ordningen er frivillig. Dette programmet skal hjelpe butikkene, det er ikke for å overvåke dem, understreker Stensrud.

- Ambassadørene skal være med å følge opp varesortimentet, fylle hyller, og støtte butikkene under kampanjer og i topp-perioder som for eksempel under julesalget, sier Stensrud.

Selskapet søker i annonsen etter folk i Tromsø, Bodø, Ålesund, Kristiansand, Stavanger, Oslo, Lillehammer/Hamar, Bergen, Haugesund, og Porsgrunn/Skien.

- Vi kommer til å gi studentene knallhard trening i regi av våre leverandører. Programmet er støttet og faktisk finansiert av våre utenlandske leverandører. Prosjektet er basert på tilsvarende opplegg fra Hewlett Packard og Microsoft. Etter hvert regner vi med at våre tyske og amerikanske konkurrenter følger etter, men vi kommer med idéen først og vil ha et forsprang, sier Stenshagen.

- Kommer dere til å bruke dette programmet som et rekrutteringsprogram, spør vi og tror vi har funnet de hemmelige intensjonene med Micro Softwares ambassadørprogram.

- Det er helt krystallklart at dette også er et rekrutteringsprogram. De beste vil få tilbud om fast posisjon i Micro Software. Vi ser dette som en glimrende mulighet til å tiltrekke oss unge og kvalifiserte medarbeidere, slår Stenshagen fast og setter strek for videre spekulasjoner.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.