AVTALER & KONTRAKTER

Microsoft selger unna Expression-produkt

Dansk selskap overtar rettighetene.

Harald BrombachHarald BrombachNyhetsleder
26. mai 2010 - 12:33

Microsoft kunngjorde i går at selskapet har solgt rettighetene til Expression Media til danske Phase One, som Microsoft har samarbeidet med siden 2007.

Expression Media er et adminstrasjonsverktøy for organisering av fotografier, video og musikk. Det vil nå selges sammen med Phase Ones øvrige produkter, som inkluderer produkter for redigering og konvertering av bilder.

Mange av Phase Ones eksisterende kunder skal allerede bruke Expression Media, og selskapet skal samarbeide med Microsoft for å sikre en uproblematisk overføring av de eksisterende Expression Media-kundene. Dette innebærer at Microsoft vil tilby brukerstøtte i ytterligere 90 dager. Etter det vil ansvaret flyttes til det danske selskapet. Det vil være egne ordninger for kunder med Microsoft Enterprise Agreement

Avtalen skal ha blitt arrangert av Microsofts IP Venture-enhet, som lisensierer ut eller selger teknologi som selskapet ikke lenger anser som strategisk.

De økonomiske rammene for avtalen har ikke blitt offentliggjort.

    Les også:

Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.