Microsoft-sjefen roser Danmark opp i skyene

Microsoft-sjef Steve Ballmer mener danskene har gjort alt riktig, og nå vil han gjøre hele verden dansk.

Microsoft-sjef Steve Ballmer mener danskene har gjort alt riktig, og nå vil han gjøre hele verden dansk.

Microsoft roser Danmark opp i skyene. Det er ikke danske pølser og rugbrød han sikter til da, men det Microsoft-eide selskapet Navision. Han mener Navision har gjort alt riktig, og vil overføre fremgangsmåten i selskapet til resten av Microsoft.

- Min ambisjon er å gjøre hele verden dansk. Om vi hadde hatt like mye suksess andre land som vi har hatt i Danmark, ville Microsoft Business Solutions-enheten tjene tidobbelt så mye penger, sa Ballmer på en konferanse i Toronto nylig, ifølge Cnet.

    Les også:

Det tidligere danske ERP-selskapet Navision, som Microsoft kjøpte i 2002, har gjort alt riktig, mener Ballmer. Han sikter da til selskapets evne til å etablere seg i markedet for mellomstore bedrifter, og dets evne til å knytte til seg partnere som gjør at selskapet når en mye bredere kundegruppe i kategorien små- og mellomstore bedrifter.

Microsoft har kjøpt flere selskaper for å bygge opp enheten Microsoft Business Solutions. I tillegg til kjøpet av danske Navision, har Microsoft også kjøpt Great Plains Software og Solomon.

Til toppen