Mobil 33.6/Ethernet-kombo

US Robotics annonserte mobiltelefonklart 33,6Kbps/Ethernet kombi PC-kort for Apple PowerBook på Macworld. Kortet gir rask tilkobling til lokale nettverk, Internett, og intranett-applikasjoner.

US Robotics annonserte mobiltelefonklart 33,6Kbps/Ethernet kombi PC-kort for Apple PowerBook på Macworld. Kortet gir rask tilkobling til lokale nettverk, Internett, og intranett-applikasjoner.

U.S. Robotics annonserte et nytt 33.6 Kbps modem/Ethernet PC-kort for Apple PowerBooks. Kombi-produktet er designet for bruk i PowerBook 190, 5300 og senere modeller som har PC-kortplass (PCMCIA). Produktet heter XJAEM3336 PC Card. U.S. Robotics, som kjøpte Megahertz i februar'95 for $328 millioner, selger kortet under Megahertz-varemerket.

Ved å kombinere et mobiltelefonklart modem med 10Base-T Ethernet tilkobling gir kortet rask tilkobling til lokale nettverk, Internett, og intranett-applikasjoner.

- Vi er opptatt av å lage en enkel, problemfri mobilløsning for kundene våre, sier Robert Bauer, markedssjef i U.S. Robotics Mobile Communicatons Corp. Med introduksjonen av dette nye Megahertz Ethernet/modem-kortet for Apple brukere, beviser vi vår dedikasjon til Macintosh som plattform, og vi ønsker å gi kundene bedre brukervennlighet og -stabilitet.

Bare Megahertz XJAEM3336 PC Card blir solgt med full versjon av fax programvarepakken, FaxAction. Med sitt enkle og intuitive grensesnitt, blir det lettere å sende, motta, og holde styr på faxene.

XJAEM3336 kommer også med det eksklusive XJACK-systemet hvor man kan bruke en vanlig telefonkobling så man slipper å drasse rundt på den vanlige kabelen.

I tillegg til dette får man kryss-platform support for flere av de ledende nettverk operativ systemer, inkludert: AppleTalk, Windows NT, Microfost LAN Manager, IBM OS/2, NOvell NetWare, IBM Lan Server og Banyan VINES.

Prisen vil ligge på $349 i USA, men U.S. Robotics kan ikke si akkurat når kortet kommer på markedet.

Til toppen