JUSS OG SAMFUNN

Møt Michael Jackson på nett

Tidspunktet passer nok bedre for B-mennesker enn morgenfugler, men uansett: Er du Michael Jackson-fan, merk av natt til førstkommende lørdag - da kan du møte pop-ikonet på nett.

Øystein Kvistad
24. okt. 2001 - 04:21

Om det blir den helt store 'Thriller' er vel tvilsomt, men litt 'Bad', det kan det sikkert bli - mannen er jo tross alt 'Invincible' for tiden.

Vi snakker selvfølgelig om mannen som er 'Black or White', hvem vet, han som gjerne vil 'Heal The World' men som ofte ender opp i et 'Scream' i stedet - kort fortalt: Michael Jackson.

Mandag 29. oktober lanseres Jacksons nye plate - ifølge plateselskapet en ganske så 'Pretty Young Thing' - og det er årsaken til all hurlumheien som den danseglade popsnekkeren igjen skaper - denne gangen altså på nettet.

For dotcom-død synes slett ikke å være særlig 'Dangerous' for gode gamle Michael som slår til med en digital førpremiere på sin nye plate. Førstkommende fredag skal 'Invincible' dundre i vei på Jacksons (eller egentlig Sonys) nettsider, 24 timer i strekk.

Alt du trenger å gjøre er å logge deg inn, det vil si registrere deg, på michaeljackson.com og håpe på at nettet holder seg oppe slik at du får høre gjennom samtlige 16 spor på den nye skiva.

Og ikke nok med det; Er du riktig så heldig så får du og resten av fansen møte Jackson online fra klokka ett natt til førstkommende lørdag.

Oppfordringen får være 'Don't Stop Until You Get Enough'.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.
Tekjobb
Se flere jobber
En tjeneste fra