Mp3-spiller til under tusenlappen

Nå kommer de billige mp3-spillerne. Selskapet bak de populære Rio-spillerne lanserer nå RioOne til godt under tusenlappen.

Nå kommer de billige mp3-spillerne. Selskapet bak de populære Rio-spillerne lanserer nå RioOne til godt under tusenlappen.

SONICblue lanserer nå en mp3-spiller til US$ 99,- eller rundt 900 kroner. Spilleren skal selges fra selskapets nettsted, og norske musikkjunkies må regne med i overkant av en hundrelapp i frakt, pluss 24 prosent moms og toll, eventuelt tollavgift hvis du velger å la posten ta seg av saken.

Mp3-spillere har blitt populære, mye på grunn av at det er plass til mye musikk på de litt større minnekortene, samtidig som teknologien tåler å bli herjet seriøst med, til forskjell fra de aller fleste bærbare CD-spillere.

RioOne leveres med et minnekort på 32 MB, men det er også mulig å få den levert med 64 MB SmartMedia Flash-kort.

Om du ønsker det, går det an å handle flash-kort for hele lønna, og gå opp til 160 MB, men dette vil koste minst en og en halv gang så mye som selve spilleren, og da er kanskje noe av vitsen borte?

I tillegg selges spilleren med USB-tilkobling og programvare til PC og Mac.

Selskapet regner med at 32 MB vil holde til rundt en times musikk, og det er akkurat en tiendedel så lenge som det ene AA-batteriet holder.

RioOne støtter både mp3 og Windows Media (WMA), og programvaren kan oppgraderes til eventuelle fremtidige lydformater.

Les mere om RioOne på SONICblues nettsted.

PS! En leser tipser oss om at Komplett Data har en Jaz Piper 32 MB til salgs for under tusingen, de også. Det har ikke lykkes digi.no å finne så billige mp3-spillere på andre norske nettbutikker.
...men en annen observant leser har notert at Flexi-Data har Jaz Piper enda billigere. Hva blir det neste? Hvem har tenkt å ta skrittet fullt ut og betale folk for å ta imot musikk-avspillingsutstyr? :)

Til toppen