FORBRUKERTEKNOLOGI

Nå får abonnentene kryssord, k-doku og annen hjernetrim

Teknisk Ukeblad Media har bikket 15.000 digitale abonnenter - og feirer ved å gi nye tjenester til våre mest trofaste lesere.

Hold hjernen aktiv på hjemmekontoret: Fra og med i dag får alle Ekstra-abonnenter daglige hjernetrimoppgaver som en del av tjenesten.
Hold hjernen aktiv på hjemmekontoret: Fra og med i dag får alle Ekstra-abonnenter daglige hjernetrimoppgaver som en del av tjenesten.
Svein-Erik HoleSvein-Erik HoleDigitalredaktør i TU Media
13. jan. 2021 - 11:39

Fra en sped start med to saker om dagen, har Ekstra-abonnentene i det siste hatt tilgang til mer enn 50 eksklusive saker i uka fra digi.no, tu.no og insidetelecom.no.

Fordi vi selger digitalt abonnement på tvers av nettsidene våre, blir innholdet også krysspublisert. Abonnentene har tilgang til alt redaksjonelt innhold. 

Seks ulike oppgaver

Fra og med i dag får abonnentene i tillegg en rekke oppgaver å bryne hjernen på: 

  • Et daglig kryssord med teknisk innhold.
  • To daglige k-doku-oppgaver: K-doku er en variant av sudoku som har en ekstra dimensjon der du ved hjelp av fire matematiske metoder også må plassere riktige tall i de markerte områdene.
  • Tre ukentlige spill med logiske pusleoppgaver.

Hjernetrimtjenestene finner du her.

Det beste innholdet ligger i Ekstra

I Ekstra legger vi de mest ressurskrevende og eksklusive sakene våre. Her skal abonnenter få fordypning, innsikt og saker som skal hjelpe ansatte i teknologibedrifter til å gjøre jobben sin enda bedre.

Digitale abonnenter kan også lese digitaliserte arkivsaker tilbake til 1854 – alt som har stått i TUs papirmagasiner siden starten.

Vanlige spørsmål om Ekstra-abonnement

Ansatte i Teknisk Ukeblad Media har siden oppstarten kommunisert mye med våre digitale abonnenter. Under har vi oppsummert de vanligste henvendelsene og svarene:

– Får jeg som digital abonnent tilgang både på TUs, Digis, og InsideTelecoms Ekstra-saker? Ja, privatpersoner som abonnerer på Ekstra, får lese saker både fra tu.no, digi.no og insidetelecom.no. 

– Får jeg Ekstra gratis hvis jeg abonnerer på Teknisk Ukeblads papirmagasin? Svaret på dette er nei. Ekstra og TU papir er separate produkter, og innholdet fra Ekstra vil ikke bli å finne i bladet. I øyeblikket har vi ingen pakkeløsning for abonnement på blad og TU-delen av digital tjeneste, men det kan komme senere.

– Hvorfor får ikke medlemmer av TUs eierorganisasjoner Tekna og Nito innholdet gratis? Teknisk Ukeblad Media er en uavhengig mediebedrift, som driver journalistikk uten innflytelse fra eierne, og som finansierer sin egen drift. Tekna og Nito har valgt å kjøpe papirutgaven av TU til sine medlemmer som ett av mange medlemsgoder.

– Tilbyr TU noen rabattordninger? Bedrifter som ønsker å kjøpe tilgang til mange ansatte, får rabatt, etter en trappetrinnsmodell. Medlemmer av Tekna og Nito får halv pris.

– Hvilke andre fordeler får abonnenter?  Vi tilbyr vi abonnentene fri tilgang til en del webinarer som andre må betale for. Abonnentene får også et skreddersydd nyhetsbrev. Ellers er et digitalt og søkbart arkiv helt tilbake til 1854 nevnt.

– Hva om jeg opplever noen problemer med tjenesten? Kundeservice for Ekstra treffes på ekstra@tu.no

Abonnenter på Digi.no får nå tilgang til å lese artikler på Inside Telecom, og motsatt.
Les også

Nå får Digi-abonnentene tilgang til artikler på Inside Telecom

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.