Nå kan du laste ned Linspire gratis

Er du kjapp, kan du laste ned Linux-versjonen Lindows helt gratis.

Er du kjapp, kan du laste ned Linux-versjonen Lindows helt gratis.

Normalt koster Linspire 4.5 nesten 50 dollar, men Linux-distribusjonen til Lindows vil en kort periode være tilgjengelig gratis for nedlasting fra selskapets nettbutikk. Dette gjøres angivelig for å markedsføre det nye navnet på distribusjonen.

Når du laster ned fra Linspire, kreves det normalt at du har fildelingsprogramvaren BitTorent installert. Du kan laste ned BitTorrent fra denne siden. Installasjonen er svært enkel.

Deretter går du inn på denne bestillingssiden hos Lindows. Produktet "BitTorrent-Only Isos" skal her være valgt.

For å slippe å måtte betale for nedlastingen, må du benytte følgende rabattkode:

lindows

Du klikker da knappen "Apply Coupon" og skriver inn kupongkoden nøyaktig som gjengitt over. Klikk så "Update" og deretter "Continue".

Betalingssummen på bestillingssiden skal nå være 0 dollar. Klikk "Checkout".

Nå må du registrere deg som bruker, hvis du ikke allerede har gjort det. Dette krever stort sett bare at du oppgir en gyldig e-postadresse og velger et innloggingspassord.

Deretter kommer du inn side som oppsummerer ordren din. Klikk "Process order now", deretter "Continue" på neste side.

Nå skal du ha kommet til en hvor overskriften trolig er "Congratulations! Welcome to the Linspire community.". I menyen til venstre finner du valget "My Products". Klikk på det, og valget "CD Downloads" kommer til syne. Klikk på det også. Da kommer du inn på selve nedlastingssiden.

For å laste ned, klikker du på lenken som heter "Linspire 4.5 Installation CD (Bittorrent)" og følger instruksjonene videre (3-4 trinn).

Resultatet av nedlastingen er en ISO-fil på drøyt 500 MB. Denne må brennes til en CD-plate som et CD-image. De fleste CD-brenningsprogrammer støtter ISO-formatet.

Minimumskravene for å kjøre Lindows er en PC med en prosessor med klokkehastighet på 800 MHz eller høyere og minst 128 MB minne.

En oversikt over hvilken maskinvare og programvare Linspire 4.5 støtter, finner du på denne siden.

Til toppen