AVTALER & KONTRAKTER

Nå kommer Lyses trippel-pakke til Østfold

Mange har slåss om å levere innhold til Fredrikstads fibernett, men Lyse trakk det lengste strået.

28. apr. 2006 - 07:57

Lyse vinner stadig større terreng i sin utbredelse av trippelpakken som omfatter levering av Internett, telefoni og digitale tv-tjenester til private husstander og bedrifter.

I samarbeid med 25 partnerne som i hovedsak består av kraftselskap, kan kunder i over 100 norske kommuner og på Jylland i Danmark nå få tilbud om Lyses bredbåndpakke. Hittil har rundt 45 000 kunder tegnet bredbåndkontrakter med Lyse.

Siste ute er bredbånd partneravtale med Fredrikstad Fibernett AS, et bredbåndselskap stiftet av Fredrikstad kommune.

Innbyggere i Norges sjette største by, Fredrikstad, som velger tilbudet fra Lyse vil få innholdet levert fra produksjonsmiljø i Stavanger.

«Lyse-pakken» tilbyr Internett-kapasitet fra 6 til 50 Mb/s, gratis tellerskritt for telefoni på fasttelefon i hele Norge, over 50 ulike TV-kanaler, i tillegg til leie av kvalitetsfilmer over nettet. Det digitale TV-tilbudet inneholder også programguide for alle TV-kanalene og radiokanaler.

– Vi la stor vekt på Lyses erfaring og suksess i dette markedet, sier Bjørn Ove Klubbenes, daglig leder av Fredrikstad Fibernett, i en pressemelding.

Lyse vil være ansvarlig for å levere innhold og gi full opplæring til å bygge infrastruktur og drifte og vedlikeholde innholds- og produksjonssystemene.

Salget starter i mai 2006 og de første kundene vil være koblet opp i løpet av september 2006. I løpet av kort tid tas avgjørelsen om hvilke områder som blir utbygd først. Alle som bor i de aktuelle områdene vil få informasjon om planene før salget starter.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.