BEDRIFTSTEKNOLOGI

Nakne damer spionerer på PC-en

Hvis du er en av dem som lastet ned VirtuaGirl, den lille damen som stripper på skjermen din, så skal du vite at hun sladrer om deg.

11. juli 2001 - 10:17

De små spionene danser omkring på skjermen din og tar av seg klærne. Du får dem i en mengde forskjellige utgaver, og strippe gjør de visst alle sammen. Men de gjør også endel andre ting. Ifølge The Register installerer damene også en liten kodesnutt som sender informasjon om deg ut av PC-en.

Informasjonen skal være stort sett ufarlige ting som når du sist startet opp damene, og om du har registrert programmet eller ikke. Trolig vil ikke dette føre til hverken at ondsinnede crackere invaderer PC-en din eller at du blir mailbombet av blod- og pengetørstige spammere. Kanskje.


Det disse halv- og helnakne damene kan gjøre derimot, er å få brannmuren på jobben din til å lure på hva som foregår, slik at IT-sjefen kommer løpende.


The Register anbefaler at du går inn i registeret og sletter en fil ved navn "geishalounge.com", adressen til et nettkasino, men digitoday.no vil på ingen måte anbefale å rote med registeret hvis du ikke er lommekjent der inne. Det vi kan anbefale er å la være å laste ned damene. Vi har testet programmet, og det fikk maskinen til å fryse stadig vekk. Før damene rakk å ta av seg klærne, til og med.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.