TELEKOM

Netcoms bedriftskunder tilbys «fastpris»

Netcom lover bedrifter lavere mobilregninger med en ny og mer forutsigbar prisordning.

Harald BrombachHarald BrombachNyhetsleder
4. okt. 2007 - 10:03

Netcom kunngjorde i dag at selskapet fra og med november vil innføre en frivillig fastprisordning som kan kombineres med selskapets mobilabonnementer for bedriftskunder. For 249 kroner i måneden kan brukeren ringe i inntil 50 timer i måneden.

Ordningen inkluderer samtaler til andre Netcom-kunder, andre norske mobiloperatører og fasttelefon.

Kostnader for oppkobling, 59 øre, utenlandssamtaler og andre typer tjenester, som tekstmeldinger og datatrafikk, kommer i tillegg.

Likevel mener Netcom at den nye ordningen vil være det nærmeste man i dag kommer en fastpris for mobiltelefoni i bedriftsmarkedet. Ordningen skal gi bedriftene bedre forutsigbarhet og lavere mobilregninger til storforbrukere av mobilen.

Henning Thoresen, leder for Netcom Bedrift, sier i en pressemelding at han tror ordningen også vil gjøre det mulig for bedrifter å tilby fri mobil til flere ansatte enn i dag.

Etter at de 50 timene er oppbrukt, vil samtalene takseres med 39 øre per minutt.

Med en minuttpris på 59 øre, som er vanlig minuttpris i Netcoms bedriftsabonnementer, må abonnementen minst ringe med mobilen i 422 minutter i måneden for at fastprisordningen skal være lønnsom.

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.