RESULTATERFINANS

NetNet: - Samtalene er i en sen fase.

Administrerende direktør i NetNet International, Erik Hallberg, sier til digi.no at man har kommet meget langt i diskusjonene med de internasjonale aktørene som har signalisert at de kan være interessert i et oppkjøp. Hallberg avviser at man sitter i konkrete forhandlinger.

Jørgen Christiansen
8. apr. 1998 - 10:26

- Jeg vil si at vi har kommet meget langt i våre samtaler med de aktuelle partene, og jeg understreker at det her er snakk om flere aktører, sier Hallberg til digi.no

- Snakker du nå om konkrete forhandlinger.

- Nei, det er ikke snakk om forhandlinger, men samtaler som er i en sen fase. Vi har ikke mottatt noe bud. Jeg vil si at vi nå jobber med et tidsperspektiv på et par uker.

digi.no skrev mandag morgen at NetNet International trolig ville utsette den planlagte børsnoteringen, og at man i stedet ville takke ja til en såkalt "bridge-finansiering" som skulle settes opp av Morgan Stanley

- En bridge-finansiering er bare en mulighet. Styret ber nå vår generalforsamling om fullmakt til å utstede inntil 1,5 millioner aksjer eller konvertibler for et tilsvarende beløp. (På dagens kurs tilsvarer det i overkant av 30 millioner dollar red.anm.)

- Det vil si at dere nå ser en emisjon som aktuelt uten at det gjøres i sammenheng med en børsnotering?

- Ja, det er klart. Vi ser også på ulike former for gjelds-finansiering som like aktuelt. Det vil si at vi også kan tenke oss en listing av aksjen uten at det utstedes flere aksjer.

- Vi har skrevet at dere bruker Morgan Stanley som rådgivere i forhold til de samtalene som nå foregår og i forhold til finansieringen.

- Styret i NetNet International har brukt Morgan Stanley som rådgivere for å se på ulike strategiske muligheter for selskapet. Vi forholder oss også til andre finansielle aktører. I forbindelse med emisjonene og handelen i aksjen har vi valgt Carnegie her i Stockholm.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.