Nettstedet Onkel Skrue ville vært stolt av

To lærere har satt opp en nettside for deg som vil ha alt det som er gratis. Gjerrigknarker opererer også i dåttkåmm-drakt.

To lærere har satt opp en nettside for deg som vil ha alt det som er gratis. Gjerrigknarker opererer også i dåttkåmm-drakt.

To lærere og web-desigere i Sigdal har satt opp et norsk nettsted for gjerrigknarker.

Rune Nikolaysen og Kjetil Jøssang har kopiert et tysk konsept og overført det til norsk språkdrakt, skriver Firdaposten.

De har sikret seg de norske rettighetene til konseptet, som lister opp alle slags ressurser for hva man kan få tak i av gratis vareprøver, CD-er, nettverktøy og så videre.
Les om en...eh, ikke heeelt ulik tjeneste (minus vareprøver):
Dagens nettjuvel: Noe for deg som krever litt mer
Dagens nettjuvel: Gjør hverdagen litt rundere
Dagens nettjuvel: Ring gratis

På sidene kan man blant annet skaffe seg gratisprøver på medisin mot sure oppstøt samt urte-te med oppkvikkende virkning. I tillegg ligger det en hel del programvare, tips om tjenester på nettet og annet som gjerne finnes på andre nettsteder, men da på engelsk.

Nikolaysen og Jøssang sier de ikke tjener mye penger på sidene, men at den tilsvarende tjenesten i Tyskland har 130.000 abonnenter på nyhetsbrevene på e-post.

- Vårt mål er å kategorisere alt som er gratis på Internett og gi alle skap-gjerrigknarker et tilbud, sier Nikolaysen til Firdaposten.

Gründerne skal tjene penger på bannerannonser, og legger vekt på at alt de viser frem skal være hundre prosent gratis. Ikke engang porto eller ekspedisjonsgebyr kan man kreve om man skal klare å komme på Gjerrigknark.com.

Til toppen