FORBRUKERTEKNOLOGI

Nokia avviser mobil-comeback

Planlegger ikke å lage mobiltelefoner.

Nokia benekter at selskapet planlegger ny produksjon eller salg av mobiltelefoner.
Nokia benekter at selskapet planlegger ny produksjon eller salg av mobiltelefoner. Bilde: Henrik Kettunen/Bloomberg via Getty Images/All Over Press
Harald BrombachHarald BrombachNyhetsleder
27. apr. 2015 - 09:17

Ryktene om at Nokia igjen skal lage smartmobiler, stemmer ikke. Dette skriver selskapet i en offisiell uttalelse på selskapets nettsted.

Ryktene

Slike rykter har kommet og gått flere ganger, men de nyeste virket mer konkrete enn tidligere da de ble gjengitt av Recode for en uke siden. Da ble det opplyst at selskapet skulle komme med smartmobiler allerede neste år.

Bakgrunn: – Nokia skal lage mobiler igjen 

Nå er det viktig å lese nøyaktig hva det er Nokia avviser. Selskapet skriver at rapportene om at selskapet har kommunisert at det har til hensikt å produsere forbrukerhåndsett ved et F&U-anlegg ikke stemmer. Dette skal også gjelde kommentarer som feilaktig har blitt tilskrevet en leder i Nokia Networks.

– Nokia gjentar at selskapet for tiden ikke har noen planer om å produsere eller selge forbrukerhåndsett, heter det i kunngjøringen.

Nokia avviser dog ikke at dette kan skje en gang i framtiden, ei heller om selskapet har planer om håndsett rettet utelukkende mot bedriftsmarkedet.

Ferskt oppkjøp: Nokia sluker Alcatel-Lucent 

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.