Nokia vil levere musikk sammen med mobilen

Vil tilby gratis musikk-nedlastning i ett år til sine mobilkunder.

Nokia vil levere musikk sammen med mobilen

Vil tilby gratis musikk-nedlastning i ett år til sine mobilkunder.

Nokia arrangerer for tiden sin årlige verdenskonferanse i Amsterdam. Der fortalte Nokia-sjef Olli-Pekka Kallasvuo om selskapets planer for hvordan de skal erobre musikkmarkedet.

Nokia lanserte "Comes With Music", et markedsprogram der kjøpere av Nokia-mobiler skal få et års gratis tilgang til flere millioner låter fra et stort musikkarkiv. Etter at året er slutt skal kundene få beholde musikken, selv om abonnementet er utløpt.

- Vi skal lage musikkopplevelsen som folk forteller oss at de leter etter. All musikken de vil ha i form av ubegrenset nedlastning til mobilen og PC-en, sier Anssi Vanjoki, Nokias sjef for Multimedia, i en pressemelding.

- "Comes with Music" oppfyller vår drøm om å gi forbrukere all musikken de vil ha, hvor som helst, samtidig som vi belønner artistene som lager den, sier Vanjoki.

Med på laget har de blant annet musikkgiganten Universal Music Group. Selskapets administrerende direktør og styreformann, Lucian Grainge, var tilstede på Nokias konferanse for å gi sin støtte til satsningen.

- Vi føler at dette er en innovativ måte for folk å oppdage og glede seg over nye artister, samtidig som de får tilgang til hele Universals katalog, sier Grainge, i pressemeldingen fra Nokia.

Til toppen