Nokias multimobiltelefon er her

På CeBIT i vår annonserte Nokia med brask og bram en ny "must-have" for gadget-frikere Communicator 9000. Nå er de første eksemplarene på vei til Norge.

Nokia Communicator 9000 er en liten enhet som består av en dataterminal og en standard Nokia 2110 mobiltelefon. I tilegg til å prate i telefonen kan du sende elektronisk post, telefax og surfe på internett med duppedingsen. Internett-tilgangen gir deg world-wide web og Telnet-tilgang.

I tillegg får du programvare som inkluderer en adressebok, kalender, en modul for kjappe notater, huskeliste, kalkulator og verdensklokke.

Uten tvil et must for enhver "gadget"-frik.

Prisen vil bli 11-12.000 kroner. Til fradrag kommer de eventuelle subsidiene fra Telenor Mobil på rundt 1.700 kroner, forteller produktansvarlig Otto Kaufmann i Nokia Consumer Electronics AS.

Til tross for at annonsene gikk ut i dagens aviser, regner ikke Kaufmann med at de er særlig leveringsdyktige før om en 14 dagers tid. Sara Kullgren i Nokia i Stockholm, sier at de første leveransene kommer til Norge i dag.

Nokia er i ferd med å inngå avtaler med internett-leverandører i Norge for automatisk oppkobling av Communicator'en mot deres internett-tjeneste. digi:tele følger senere opp med informasjon om hvem som får denne avtalen.

Til toppen