JUSS OG SAMFUNN

Norske Coil i digital dialog med Cox

Det lille konsulentselskapet Coil har inngått partnerskapsavtale med Cox Kommunikasjon.

Herman Berg
5. jan. 2000 - 12:18

Norske Coil, som har sprunget ut av reklameeide Volt Design, har fått en avtale med PR-byrået Cox Kommunikasjon. Cox (som tidligere het Reportasjejournalistene) er medlem av Association of Publishing Agencies (APA) og samarbeider med et nettverk av europeiske PR-byråer.

Cox har et samarbeid med flere utdanningsinstitusjoner, blant annet Handelshøyskolen BI. Et oppdrag som har dypper på Coil er å utvikle en nett-tjeneste for Handelshøyskolen for etter- og videreutdanning. Coil leverer teknologiløsningen.

Selskapet har også samarbeidsavtaler med blant andre reklamebyrået Bold, Push Sisteleddsbyrå, Volt Design og konsulentselskapet Roos & Co. Det er noen ansatte i Bold som sitter med privat eierskap i Volt Design som igjen eier Coil.

- Partnerskap er en krevende måte å samarbeide på, men kan gi veldig store gevinster, sier daglig leder i Coil Guttorm Rebnes. Rebnes har jobbet som leder for et selskap som har drevet med strategisk ledelsesrådgiving (Roos & Co).

- Vi skal nok ekspandere selskapet vårt etter hvert (i dag er de bare fire ansatte i selskapet - red.anm.). Men vi skal gjøre det fornuftig, sier han som en kommentar til alle de fusjonene og oppkjøpene som foregår i nettbransjen for tiden.

Blant annet har han nytt godt av to ansatte fra en av de ivrigste fusjonistene i bransjen, New Media Science (Cell Network i dag). To ressurspersoner startet i fjor høst.

- Det mangler jo ikke på tilbud, sier Rebnes

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.