Nummer to i klassen for stiligste casemod

Også i denne klassen var vi i stor tvil da vi skulle kåre en vinner. Maskinen til Bjørn Håvard Andersen nådde til slutt ikke helt opp, rett og slett fordi vi syntes vinneren var en smule mer elegant spesiell. Det er selvfølgelig lov å være sterkt uenig.

Maskinen til Andersen, som han har kalt The SnowRose Project, består av et svart WapoChill PE-kabinnett med innebygget kjølekompressor som kjøler prosessoren ned til 20 grader. Med viftekontroll skal maskinen være tilnærmet lydløs.

Den øvrige maskinvaren i PC-er er en AMD Athlon XP 2700+-prosessor - overklokket fra 2,17 GHz, til 2,4 GHz, 512 MB PC2700-minne, et MSI GeForce4 Ti4200 skjermkort med 128 MB minne, en 128 GB Wester Digital harddisk, CD-ROM og CD-brenner, og et MSI KT400 ULTRA-BFISR-hovedkort med støtte for Bluetooth, Gigabit Ethernet og Firewire. Tilkoblet denne er en 19-tommers Dell P922 CRT-skjerm med oppløsning på 1600 x 1200 punkter. Med tilleggutstyr oppgir Andersen en pris på omtrent 30.000 kroner for komponentene.

Modifiseringen består av hull i sidedørene, et utstyrt med en vifte med lys og en grill med dragemotiv. I tillegg er det et hull i toppen av kabinettet.

Maskinen er belyst innvendig med tre kalde, blå katoder og en blacklight-katode.

Andersen brukte omtrent tre timer på monteringen, men er ikke fornøyd ennå. Flere modifikasjoner gjenstår, blant annet et forsøk på å overklokke prosessoren til 3 GHz.

Klikk på lenkene øverst for å se flere bilder av maskinen. Du kan også se mer av maskinen på denne siden.


Klikk her for å komme tilbake til hovedartikkelen.

UC Cube


Klikk her for å komme tilbake til hovedartikkelen.

UC Cube


Klikk her for å komme tilbake til hovedartikkelen.

UC Cube


Klikk her for å komme tilbake til hovedartikkelen.

Les mer om: