Ny administrerende direktør i Palm Computing

3Com har utnevnt Carl J. Yankowski som ny administrerende direktør i Palm Computing, verdens ledende produsent av håndholdte PC-er.

3Com har utnevnt Carl J. Yankowski som ny administrerende direktør i Palm Computing, verdens ledende produsent av håndholdte PC-er.

Carl J. Yankowski har tidligere vært operativ sjef for Sony Electronics og administrerende direktør for Reebok Brand.

Han tiltrer stillingen den 13. desember. Fra da av består Palm Computings ledelse av Carl J. Yanowski, Alan Kessler og Judy Bruner. Kessler, som i dag er toppsjef i Palm Computing, får det operasjonelle ansvaret for virksomheten.

Det var så sent som i juli i år Alan Kessler ble utnevnt til ny sjef for 3Coms datterselskap Palm Computing etter Robin Abrams.

- Kesslers erfaring vil være til stor nytte i arbeidet med å introdusere Palm for nye brukere og i utvikling av nye tjenester, uttalte 3Coms toppsjef da.

Nå gjentas melodien - men for en annen "dirigent":

- Yankowski er en respektert og erfaren leder med en merittliste som viser hans evne til å åpne nye markeder, utvikle effektive organisasjoner samt å bygge opp varemerker, sier Eric Benhamou, toppsjef i 3Com i en pressemelding.

- Hans lederegenskaper i kombinasjon med kunnskap om teknologi og markedsføring gjør han til rett person for ikke bare å beholde, men også styrke Palm Computings ledende stilling på markedet, sier Benhamou.

Nettverksprodusenten 3Com offentliggjorde i september at de skiller ut Palm Computing som et eget selvstendig børsnotert selskap. I løpet av neste år legger 3Com ut 20 prosent av sine aksjer i Palm Computing for salg.

Til toppen