Ny HP-skanner spiser papirbunker

Bedrifter som fremdeles har mye papir har fått et nytt, billig våpen. HPs nye ScanJet 5590 skanner hele bunker - på begge sider.

Bedrifter som fremdeles har mye papir har fått et nytt, billig våpen. HPs nye ScanJet 5590 skanner hele bunker - på begge sider.

Mer og mer kommer i digital form, men mange av oss mottar og eier store bunker med papir. Vanlig skannere er ikke noen løsning for å digitalisere større mengder - det tar for mye tid å legg inn et og et ark av gangen.

Men med sin nye ScanJet 5590 senker HP prisen på det som før var dyrt spesialutstyr. Scanjet 5590 har en avansert mater og skanner-mekanisme som tar opp til 50 ark av gangen. Arkene blir skannet på begge sider samtidig, noe som øker farten.

Sammen med den medfølgende OCR-programvaren kan man dermed digitalisere større mengder med dokumenter. Med i pakken følger det også programvare som gjør de innskannede filene til Adobe Acrobat (PDF)-filer. Det følger også med et dokument-administrasjonsprogram.

HP har satt prisen til 4500 kroner, en ikke uoverkommelig investering for mange med digititaliseringsbehov.

I tillegg har HP lansert en ny og billigere fargelaser, LaserJet 4650. Skriveren gir opp til 22 sider i minuttet og starter på 13.500 kroner (uten moms). HP har også lansert Officejet 4255, en ny skriver, faks, skanner og kopi-kombinasjon til 1899 kroner.

Til toppen