KARRIERE

Ny jobb etter sommerferien?

Legg ut din CV i vår åpne CV-database, og la drømmejobben finne deg.

31. juli 2007 - 11:48

Den norske IKT-bransjen har for det meste tatt seg en lengre sommerferie. Det er lite som skjer i sommermånedene, men rundt skolestart for ungene i midten/slutten av august braker det gjerne løs igjen.

    Les også:

Våren var preget av en stor mangel på kvalifiserte IT-personell, og det er lite som tyder på at det skal ha endret seg mye i løpet av sommeren. Bransjen er fortsatt på jakt etter nye ansatte, og det åpner muligheter for de som vil prøve noe nytt eller ta et steg videre i sin karriere.

digi.no har laget et gratis CV-register – spesialtilpasset for ansatte i IT-bransjen. Her kan du legge inn din CV, slik at drømmejobben kan finne deg.

For å gjøre det enkelt, har vi kuttet ut brukernavn og passord. Du får i stedet en kompleks nettadresse som ingen kan gjette, men som du kan bokmerke og oppdatere etter behov. (Vi minner deg om dette etter seks måneder.)

Alle har gratis tilgang til CV-registeret, men epostadressen din er annonym. Arbeidsgivere som er interessert kan sende deg en epost gjennom nettsiden, så er det opp til deg å svare eller ikke.

Her kan du legge inn din CV, eller se etter potensielle nye arbeidstagere til din bedrift.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.