Ny Mamut-versjon samler nøkkeltall

Med en ny versjon av sin mest avanserte økonomipakke, blir Mamut mer brukervennlig.

Ny Mamut-versjon samler nøkkeltall

Med en ny versjon av sin mest avanserte økonomipakke, blir Mamut mer brukervennlig.

Mamut lanserer i dag en ny versjon av Mamut Business Software, den mest avanserte versjonen av sin økonomiprogramvare-samling.

Mamut er med sin fokus på små og mellom store bedrifter markedsleder på økonomiprogramvare i Norge. 56.000 bedrifter, de fleste av dem i Norge, bruker Mamut.

Mamut Business Software 11 lanseres i samtlige seks europeiske markeder hvor Mamut er representert.

Mamut-sjef Eilert Hanoa forteller at Mamut har fokusert på brukervennlighet og brukt mye tid på å snakke med kunder om hva de ønsker seg.

Hovednyheten i versjon 11 er et nytt virtuelt skrivebord som gir brukerne raskere oversikt og tilgang til funksjoner som benyttes ofte. I tillegg gir skrivebordet et oversikt over nøkkeltall. (Bildet under)

Versjonen inneholder også en rekke nyheter som for eksempel automatisk oppretting av aktiviteter og oppgaver, ny budsjettmodul, integrasjon mot flere betalingsløsninger for brukere av e-handelsmodulen, ny funksjon for håndtering av avtale- og abonnementsfakturering, elektronisk skattekorthåndtering, samt forbedringer og nye funksjoner i personalmodulen. I tillegg kommer kontinuerlig oppdatert kontaktregister gjennom integrasjon med Telefonkatalogen Online, skriver Mamut.

Til toppen