Ny Netscape forbedrer sikkerheten

America Online/Netscape har lansert en mindre oppgradering av sin Internett-klient som blant annet forbedrer sikkerheten og forenkler netthandel.

America Online/Netscape har lansert en mindre oppgradering av sin Internett-klient som blant annet forbedrer sikkerheten og forenkler netthandel.

I kappløpet om å lage den beste nettleseren har Netscape (eid av America Online) tatt et nytt, lite skritt. Du kan nå laste ned Netscape 4.6, en mindre oppgradering av den eksisterende Netscape 4.51.

Netscape 4.6 gir følgende forbedringer:
- Bedre sikkerhet med 56-bits nøkler mot tidligere 40 bits nøkler

- Enklere nedlastning av digitale sertifikater for sikker kommunikasjon og elektronisk handel

- Ny RealNetwork multimedia-spiller

- Bedre støtte for POP- post

- Mulighet for å laste ned og lese news etterpå

- Forskjellige feilfikser

4.61 er en liten oppgradering som ikke er ment til å kompensere for Microsofts lansering av Internet Explorer 5.0 tidligere i mars. Den store og viktige Netscape 5.0-oppgraderingen er sterkt forsinket og ventes i en beta-versjon først til sommeren. 5.0 vil blant annet inneholde helt ny og svært kompakt "motor" som skal gjøre Netscape raskere og som sterkt reduserer kravene til harddisk-plass.

Av ukjente grunner har Netscape ikke laget noen lenke for å laste ned den nye nettklienten fra forsiden. Hvis du ikke vil vente til Netscape 4.6 dukker opp på norske nettsider kan du gå rett til Netscapes FTP-server eller prøve en av mange andre amerikanske nettsteder, for eksempel www.download.com.

Den komplette filen er på

15.1MB.

Til toppen