KARRIERE

Ny sjef i Umoe Consulting

Lars Rinnan overlater roret til Torodd Tomte Knutsen.

8. mai 2009 - 10:30

Torodd Tomte Knutsen er konstituert som ny daglig leder i Umoe Consulting etter at selskapets daglige leder Lars Rinnan har meddelt selskapets styre at han ønsker å gå av. Rinnan har ledet selskapet i fem år.

Umoe Consulting har hovedvirksomheter i Oslo, Bergen og Stavanger som fortsetter under ledelse av Nils-Roe Fjørtoft , Hans-Martin Zeil og Terje Andersen.

Umoe Consulting er datterselskap til Umoe IKT som i fjor tapte 69 millioner før skatt. Det er varslet at 65 fast ansatte må nedbemannes. I tillegg vil 15 innleide personer bli fristilt og datterselskapet Umoe Communication skal avvikles.

Umoe Consulting derimot skryter av frisk vekst i 2008 som de forventer vil fortsette i 2009.

Konsulentselskapet leverer IT-løsninger og rådgivningstjenester til store norske virksomheter, og hadde ifjor en totalomsetning på 84,6 millioner kroner som er en økning på 32 prosent sammenlignet med året før (64,3 millioner kroner). Driftsresultatet var på 11,8 millioner kroner som er en forbedring på hele 69 prosent fra året før. Fjoråret var det beste noengang for Umoe Consulting og den gode utviklingen har fortsatt inn i 2009.

- Umoe Consulting har under Lars Rinnans ledelse vist både god vekst og god lønnsomhet. 2008 var selskapets beste år økonomisk og den positive utviklingen har fortsatt inn i 2009 i et krevende marked, sier styreleder Erik Villum i en kommentar.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.