RESULTATERFINANS

Nyhetsklipp: NetCom ba kunde betale for fakturafeil

Dette skriver nettavisene av data,- tele-, IT-, og medienyheter mandag morgen.

Therese Werenskiold
19. feb. 2001 - 08:56

Nettavisen AS

NetCom ba kunden betale for fakturafeil

Kundeservice hos NetCom innrømmet at fakturaen de sendte kunden var 500 kroner for høy, men krevde likevel at hele beløpet ble betalt inn. - Det er ikke mulig å rette opp, sa kundeservice. - Tull, sier informasjonsdirektøren.

Elendig i WM-data Norge
WM-data Norge tapte 56 millioner kroner av en omsetning på snaue 800 millioner kroner. I fjor var den norske avdelingen blant taperne i klassen innen konsernet.

DinSide

Digital moro i hånden
- UMTS vil forbedre våre liv! Slik åpner Steve Walker vårt intervju og avkrefter med en gang våre bange anelser om at UMTS er oppskrytt og totalt unødvendig.

Gammel kjenning med et moderne indre
Canon Powershot Pro90 IS er en modernisert Pro70, med høyere oppløsning, raskere og bedre elektronikk, 10x zoom med bildestabilisator og elektronisk søker. Det eneste som er tilbake fra sin forgjenger, er speilrefleksdesign og dreibar LCD-skjerm.

DDR-RAM i butikkene
I lange tider har dataverdenen ventet på at den neste minnerevolusjonen for PC skal komme i handelen, og nå har de første DDR RAM-brikkene landet i Norge. Forventningene er skyhøye, men hva har DDR-RAM egentlig å si for ditt valg av nytt utstyr?

Computerworld

Mener EU-landene mangler IT-kompetanse
EU-politikere ser med bekymrede øyne på IT-kunnskapen i de europeiske landene. De mener at den må økes drastisk, og det skal nå opprettes et eget EU-forum som skal se på saken.

Microsoft henter inn nye krefter
Microsoft henter inn ny juridisk ekspertise i antitrust-saken mot selskapet. De nyansatte kommer blant annet fra Clinton-administrasjonen som i første omgang startet saken mot Microsoft.

Hvorfor bytte til Mac?
Business Weeks kronikør Charles Haddad betegner seg selv som Mac-entusiast, men mener likevel at Mac ikke har en sjanse i konkurransen med PC-en.

Kampanje

Maartmann-Moe hopper av
Erling Maartmann-Moe hopper av internett-selskapet Cell Network etter fem år. Maartmann-Moe vil nå etablere et venturefond under navnet Alliance Venture. (Opprinnelig kilde: Dagens Næringslivs papirutgave)

Til omkamp mot Hildrum
A-pressen vant første runde da retten godkjente konsernets oppkjøp av Lofot-Tidende, men Klagenemda for eierskap i media godtar ikke resultatet. Nå blir det omkamp i retten. (Opprinnelig kilde: Dagens Næringslivs papirutgave)

Bergens Tidende

Yahoo! mister toppsjefer
En av topplederne i Yahoo! Asia sier opp. Forrige uke annonserte også sjefen i Europa sin avgang.

Aftenposten Interaktiv

Elektronisk kart lar deg overvåke venner
Kan du tenke deg å la vennene dine vite hvor du befinner deg til enhver tid? Nå er løsningen som gjør det mulig snart klar.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.