Nytt grensesnitt i Office 2007 bremser kunder

Storkunder frykter at et helt nytt grensesnitt i Office 2007 vil skape store kostnader i opplæring.

Nytt grensesnitt i Office 2007 bremser kunder

Storkunder frykter at et helt nytt grensesnitt i Office 2007 vil skape store kostnader i opplæring.

Brukergrensesnittet i Microsofts nye kontorløsning, Office2007, er svært annerledes i forhold til tidligere versjoner. Microsoft har bestrebet seg på en forenkelt versjon som igjen skal være et bidrag for å øke effektiviteten.

    Les også:

Interessen for Office 2007 er også stor, men det helt nye brukergrensesnittet gjør løsningen fremmed for brukerne som frykter store opplæringskostnader dersom de går til anskaffelse av løsningen.

Høye opplæringskostnader forbundet med Office 2007, har ført til at mange storkunder nå drøyer med oppgraderingen, skriver Computer Sweden.

Med 8000 ansatte på 150 steder frykter det svenske fengselsvesenet skyhøye opplæringskostnader med Office 2007, og har derfor begynt å se alternative løsninger til Office 2007.

Fengselsvesenet kjører i dag en blanding av Office XP og Office 2003.

Produktsjef for Office i Microsoft Sverige, Thomas Andersson, forteller til Computer Sweden at de har engasjert analyseselskapet Forrester til å analysere eventuelle produktivitetssvikt på Office 2007. Forrester har konkludert med at man må regne med noe produksjonsnedgang i begynnelsen, men at det ikke tar avskrekkende lang tid før brukerne lærer seg det nye grensesnittet.

Til toppen