BEDRIFTSTEKNOLOGI

Office-krasj i OS X fortsetter til tross for oppdatering

Venter trolig på en El Capitan-fiks.

Office 2016 for Mac var en velkommen oppgradering, men har vist seg å fungere dårlig sammen med nye OS X 10.11 El Capitan.
Office 2016 for Mac var en velkommen oppgradering, men har vist seg å fungere dårlig sammen med nye OS X 10.11 El Capitan. Bilde: Microsoft
Harald BrombachHarald BrombachNyhetsleder
15. okt. 2015 - 11:29

Microsoft kom tirsdag denne uken med en oppdatering til selskapets Office 2016 for Mac, men selskapet bekrefter samtidig at den ikke løser problemene mange brukere av OS X 10.11 El Capitan opplever, nemlig at Office 2016-applikasjonene stadig vekk krasjer.

Oppdateringen som nå er utgitt, inneholder dog en rekke andre forbedringer, inkludere sikkerhetsfikser.

– Vi samarbeider aktivt med Apple for å sikre en løsning sammen med den neste oppdateringen av OS X 10.11 El Capitan, opplyser Microsoft.

Bakgrunn: Trøbbel for Office på Mac 

Apple med feilfiks

Ifølge Apple Insider kom Apple i går med en ny betautgave av OS X 10.11.1. Denne skal inneholde mindre feilfikser og ytelsesforbedringer.

Apple Insider skriver at Apple ber betatesterne om å konsentrere seg spesielt om Microsoft Office 2016, i tillegg til Apples egen Mail-applikasjon.

Dette tyder i alle fall på at Microsoft alene ikke kan løse problemene, uten det har blitt sagt noe klart om hva problemene egentlig skyldes.

Lansert i sommer:Endelig har Mac fått en skikkelig Office-versjon

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.