RESULTATERFINANS

Omfattende kostnadskutt i CA

Computer Associates (CA) varsler en omfattende restrukturering med store kutt i antall ansatte.

29. sep. 2004 - 14:44

I dag presenterte Computer Associates (CA) en plan for omfattende restrukturering og kostnadskutt i selskapet. CA er verdens største programvareselskap for IT-drift, og er etablert i over 100 land på verdensbasis.

CA-sjefen melder at selskapet skal foreta kraftige kostnadskutt. Det innebærer blant annet at 800 stillinger kuttes fra selskapet. Dette skal øke effektiviteten og konkurransekraften i selskapet. Når restruktureringen er gjennomført vil det gi årlige besparelser på 70 millioner dollar, eller nær 500 millinoner kroner, ifølge selskapet.

- Nå er det tid for at CA går fremover. CA har stor styrke sin teknologi, kundebase og i dets finansielle balanse. For å sikre suksess på lang sikt er vi nødt til å styrke dette ytterligere og justere våre investeringer i forhold til selskapets strategiske vekstmuligheter, sa toppsjef Kenneth Cron i CA.

Planen griper inn i nesten alle avdelinger av selskapet. Markedsavdelingen skal styrkes, organisasjonen skal videreutvikles, produktiviteten bedres og produktporteføljen skal forenkles, heter det i en melding.

    Les også:

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.