BEDRIFTSTEKNOLOGI

Opera vender tilbake til Windows Phone

En gang i fremtiden.

Sånn kan det se ut den dagen Opera Mini kommer til Windows Phone 8.1.
Sånn kan det se ut den dagen Opera Mini kommer til Windows Phone 8.1. Bilde: Opera
3. sep. 2014 - 14:20

Alt tyder på at en versjon av Opera Mini er på vei til Windows Phone 8.1.

Det har tidligere i dag vært mulig å søke om å få betatilgang til nettleseren, og de som rakk å fylle ut det nødvendige skjemaet skal få videre informasjon når nettleseren er klar til å lastes ned.

Det ser ut til at etterspørselen har vært stor, og Opera skriver nå at de fikk mer enn nok testere i løpet av få timer. Det er derfor ikke lenger mulig å søke.

Noe mer informasjon enn det foreligger ikke. Det er også mulig å legge igjen epost-adresse og bli kontaktet når nettleseren er lansert for alle.

digi.no har vært i kontakt med Opera, som ikke ville gi noen flere detaljer om når betatesten - eller ferdigversjonen - vil slippes. Meningen har vært å samle inn Windows Phone-entusiaster som er villige til å prøvekjøre appen, og mer informasjon kommer når den er klar.

Opera har vært tilstede på Windows Phone tidligere - det fantes en uoffisiell app til Windows Phone 7, men denne støttes ikke lenger.

Opera har i det siste knyttet tettere bånd med Microsoft, og vil levere nettlesere til deres «featurephones» som ikke kjører Windows Phone.

    Les også:

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.