Oppgradert MobilKontor

Telenor Mobil åpner PC-Expo ved å presentere sin nyeste utgave av MobilKontor. 8000 kunder kjøpte mobilkontor versjon 1.0 og forventningene til den nye utgaven er minst like høy.

Telenor Mobil åpner PC-Expo ved å presentere sin nyeste utgave av MobilKontor. 8000 kunder kjøpte mobilkontor versjon 1.0 og forventningene til den nye utgaven er minst like høy.

Hjertet i MobilKontor 2.0 er som i sin forgjenger en egenutviklet programvare som gjør det mulig for brukeren å kommunisere på hvilken måte en selv vil, enten det er meldinger til mobiltelefoner, faksmaskiner, personsøker eller elektronisk post i tillegg til å "surfe" på Internett da.

- Hovedpoenget med MobilKontoret er meldingsformidling. Versjon 2.0 er designet for Windows 95, og har tatt i bruk de kommunikasjonsmulighetene som ligger i denne platformen. MobilKontor 2.0 har fått en egen godkjenning fra Microsoft på dette, sier Carsten Sæther i Telenor Mobil. Han er med på at den første versjonen ikke alltid fungerte etter intensjonen.

Mobilkontoret gjør ulike teknologier bedre tilgjengelig. Ifølge produktdirektør Trond Wiborg i Telenor Mobil er Mobilkontoret et gjennombrudd innenfor mobil kommunikasjon. - Det blir enklere å kommunisere enten du arbeider fra en fast eller bærbar PC. I tillegg vil programvaren gi mange en mer fleksibel arbeidssituasjon ved at de kan arbeide når og hvor de vil.

MobilKontor 2.0 er spesielt utviklet for Windows 95, støtter Offoce 97. Programvaren inkluderer en avansert adressebok som gjør det enkelt å formidle meldinger. Programmet gjør det mulig å importere og eksportere adresser og telefonnummer mellom mobiltelefonen og programvaren.

MobilKontor 2.0 støtter også flere mobiltelefoner. Mens første utgaven bare støttet Nokia 2110, er versjon 2.0 bygget for å kunne støtte Nikia, Ericsson og Panasonics mobiltelefoner, og flere kommer til etter hvert. Disse oppdateringene blir tilgjengelige på Internett.

Det er ventet at MobilKontor i versjon 2.0 er tilgjengelig på markedet i april/mai og vil ha en veiledende pris på 1390 kroner. Registrerte brukere av versjon 1.0 får oppgradering til 2.0 for en gunstig pris.

MobilKontor er bare utviklet for Windows 95 og ikke for Windows 3.11, andre PC-platformer eller Macintosh.

Til toppen