AVTALER & KONTRAKTER

Oslo velger Dell

Kjøper nye servere for inntil 80 millioner kroner.

30. mai 2011 - 13:14

Oslo kommune har igjen valgt Dell som leverandør av servere, tilhørende utstyr og programvare.

Den nye kontrakten gjelder for de neste to årene, samt opsjon på inntil to år. I kroner og øre oppgis avtalen å ha en årlig verdi på rundt 20 millioner kroner, og dermed opptil 80 millioner totalt.

Dell Norge-sjef Michael Jacobs fortsetter samarbeidet med Oslo kommune.
Dell Norge-sjef Michael Jacobs fortsetter samarbeidet med Oslo kommune.

Dell sier de vant frem i anbudskonkurransen ved å score best på kriterier som blant annet pris, service og vedlikehold.

Hovedstaden skal de neste årene bytte ut sentral IT-infrastruktur for å forbedre tjenestetilbudet til både ansatte og innbyggere.

Det er etablert et eget prosjekt i arbeidet med ny infrastruktur som skal ledes av byrådsavdeling for finans og næring, med deltakelse fra andre byrådsavdelinger og virksomheter.

- Vi har hatt et svært godt samarbeid med Oslo kommune de siste årene og derfor er vi glade for at vi skal fortsette å levere servere de neste årene. Oslo kommune er en krevende kunde, men det er nettopp denne typen prosjekter vi gleder oss til å utføre, sier Dell Norge-sjef Michael Jacobs i en pressemelding.

Oslo kommune består av totalt 53 virksomheter (etater, bydeler og foretak) og syv byrådsavdelinger. Forvaltningen er med sine nærmere 40.000 ansatte en av landets største virksomheter.

Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.